Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. helmikuuta 2014

Koristeellista lämpöä .


Kyllähän se on pakko todeta, että jos tulisijoja ei ole tarjolla ja tahtoo lämmittää tuvan tyylikkäästi, niin on se tehtävä vanhoilla kunnon Valor petrooli-lämmitimillä.
Jos totta puhutaan, niin lievä hajuhaitta ja huoneen nokeentuminen on ehkä osasyy siihen, että nämä upeat kapistukset toimittavat nykyisin koriste-esineen virkaa parvekkeellamme :)

Tuo musta Valor 525-T palveli lapsuudessani kesämökkimme ainoana lämmönlähteenä. Lempeä lämpö ja upeasti tunnelmaa luova liekki, joka näkyi koristeellisista riteliköistä on edelleen elävänä muistoissa. Nyt tämän Valorin öljysäiliö on puhki, joten se voi toimia ainoastaan katseiden vangitsijana.

Oranssi / kromi / valkoinen Valor L-207 pihakirppislöytö on huomattavasti aiemmin mainittua tuoreempi. Valmistusvuosi on 1976. Kyseinen vehje on täydessä toimintakunnossa ja värityskin kun vanhassa jenkkiautossa. Tällä hän voi hätätilanteessa saada torpan lämpöiseksi, jos vaan polttoainetta riittää.

Varastossa on vielä jemmassa ( ulkonäkönsä vuoksi ) yksi hieman erilainen lämmitin, joka ei nyt päässyt kuvaan. Ehkä esittelen Aladdin Aladdinique -merkkisen vekottimen joskus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti